Selecteer een pagina

Buiten- &
Binnenschilderwerk

Buiten- &
Binnenschilderwerk

Schilderwerk buiten

Een complete gevel overschilderen? Of alleen de kozijnen of dakkapel? Schildersbedrijf Lex ten Westeneind draait voor geen enkele buitenklus zijn hand om. We verrichten groot en klein onderhoud aan moderne en monumentale panden. De combinatie van kennis van zaken en gevoel voor de wensen van de klant maakt dat we onze projecten altijd naar volle tevredenheid opleveren.

Goed buitenschilderwerk

Die tevredenheid over ons werk komt mede omdat we niet vergeten dat goed werken ook netjes werken betekent. We laten niets rondslingeren en ruimen aan het eind van de dag alles op. Waarom? Omdat we, net als onze klanten, een hekel hebben aan rondslingerend puin en rommel. Dat werkt niet prettig. Weg ermee dus. Kleine moeite.

Vanzelfsprekend beschikken we over alle machines en toebehoren om op grote hoogte te kunnen werken. Omdat we enkel werken met A-merken blijft ons schilderwerk gegarandeerd jaren goed, ongeacht aan welke weerselementen het wordt blootgesteld.

Meer weten over het buitenschilderwerk? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onze principes hebben we hoog in het vaandel

We leveren kwaliteit
We houden woord
We bezorgen geen overlast

Schilderwerk binnen

Een nieuwe kleur tegen de wand, het plafond of in het trappenhuis: het frist de boel enorm op. Binnenschilderwerk brengen we aan in alle kleuren van de regenboog. In een geheel effen tint, een strokenpatroon of een bijzondere vlakverdeling. We brengen de verf niet alleen aan, we denken ook mee over of de kleur en het patroon passen bij de rest van het interieur. Dat vinden wijzelf hartstikke logisch (al zijn onze klanten vaak aangenaam verrast door onze kijk op interieurs).

Goed binnenschilderwerk

Wat voor onze buitenprojecten geldt, geldt ook voor ons binnenschilderwerk: we werken netjes. We beseffen dat we in úw huis aan het werk zijn. Uw vloer, meubels, interieurstukken: aan het eind van de dag is het niet te zien dat u ons over de vloer heeft gehad. We maken het graag netjes. Daar worden we zelf ook gelukkig van.

Soms heeft een woning meer werk nodig dan alleen binnenschilderwerk. Wij hebben goede contacten met diverse klusbedrijven, vloerenleggers, loodgieters en elektriciens.

Meer weten over het binnenschilderwerk? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.